Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Online bankkártyás fizetés, Google Pay, Apple Pay

Ha rendelkezel Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatod ezeket. A biztonságos online fizetést a Stripe biztosítja, a bankkártya adatok webáruházunkhoz nem jutnak el.

Fizetés a Paypal rendszerén keresztül

Biztonságos online fizetés a Paypal rendszerén keresztül, minden a Paypal által elfogadott online fizetési eszköz használatával. 

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesd fel a megrendeléshez tartozó nevet és egyedi rendelésszámot. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találod meg, amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választottad.

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni a futárnak. 

Csomagátvételi lehetőségek

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1290 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges. 17.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás díjmentes!

Csomagautomata szolgáltatás

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A csomagpontra történő szállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 990 Ft. Fizetés a csomag átvételekor is lehetséges, készpénzzel és bankkártyával is. 17.000 Ft feletti megrendelés esetén a csomagautomatába szállítás díjmentes!

Elállás, garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Üzletpolitikánk alapján a fizetéstől számított 30 naptári napon belül indoklás nélkül bármikor igénybe veheted 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkat!

Csomag visszaküldése 30 napos garanciális elállás esetén

A 30 napos, indoklás nélküli 100%-os pénz-visszafizetési garancia igénybevétele esetén a csomagot a termékekkel együtt vissza kell juttatnod raktárunkba, ennek költsége a vásárlót terheli. Amennyiben bármilyen problémád merült fel, keress minket elérhetőségeinken.

KOSÁR
A kosarad jelenleg üres
Adj hozzá pár terméket! ;)
Irány az üzlet oldal
0