Nyűgözz le mindenkit bőröd természetes fiatalosságával és szépségével

Tisztább, egészségesebb bőr, kisimult pórusok, elhalványuló ráncok és üde, életteli szépség. Felkészültél a csodára?

Nyűgözz le mindenkit bőröd természetes fiatalosságával és szépségével

Tisztább, egészségesebb bőr, kisimult pórusok, elhalványuló ráncok és üde, életteli szépség. Felkészültél a csodára?

Ismerd meg legújabb varázslatos arcápolódat
Gua sha | Arcroller

Érezd magad újra 20 évesnek

Görgess a finomráncok ellen, vagy kezeld mélyebben arcod gua-sha köveddel és fiatalodj éveket.

Lazulj el, mint egy wellness hétvégén

Te is imádod mikor a wellnessben csak úgy olvad le rólad a feszültség? Lazíts akár minden nap és űzd el a stresszes gondokat.

Frissítsd fel arcod: viszlát táskás szemek!

Tűnj kipihentnek a legkeményebb bulik után is, görgess és ints búcsút a szem alatti táskáknak és puffadtságnak.

Jáde arcroller és gua sha kő szett

Kristálytiszta bőr és pórusok

Ejts ámulatba mindenkit bőröd természetes szépségével. Aktív tisztítás a bőr felületén és alatta.

Sokszorozd meg arcápolóid hatását

Turbózd fel arcápolóid hatásfokát az egekbe: masszírozd be őket a legmélyebb bőrrétegekbe is könnyedén.

Mondj búcsút a hegeknek

Leégés, akne, pattanások okozta hegek? Kezeld őket hatékonyan és halványítsd el őket, hogy újra magabiztosan tündökölhess.

Ametiszt arcroller és gua sha kő szett

Hogyan működik?

Egy kiadós masszázs csodákra képes, igaz? Talán hihetetlen, de ez kifejezetten igaz arcodra is, különösen ha a megfelelő eszközt használod.

Az arcrollerek és gua sha kövek formatervezésük által célzottan arra lettek létrehozva, hogy arcod masszírozásával fokozhasd annak vérkeringését. Az áramlás javulásával bőröd oxigén- és tápanyagellátását jelentős mértékben növelheted.

A nyirokrendszer serkentésével felpezsdül a nyirokáramlás, melynek köszönhetően fokozódik a méreganyagok és baktériumok tisztulása, ezáltal fiatalosabb, egészségesebb lesz bőröd.

Használatával ezenkívül ösztönzöd a bőrsejtek megújulását, csökkented a szem alatti duzzanatokat és aktívan oldod a benned felhalmozódott feszültséget, stresszt.

Arcroller, vagy Gua Sha? Ez itt a kérdés.

Rózsakvarc arcroller

Arcrollerek

Rózsakvarc gua sha kő

Gua Sha kövek

Nem tudod melyiket válaszd?

Töltsd ki kvízjátékunkat néhány perc alatt és tudd meg melyik arcroller, vagy gua-sha kő illik hozzád a legjobban!

Rezonálj a természet energiáival

Ásványkalauz

Jáde kő grafika

Jáde

A jáde egy védelmező kő, amely az életedben lévő negatív energiákat pozitív és felemelő energiákká alakítja át. Elhárítja a negatív rezgéseket és megtisztítja tőlük aurádat. A jáde a szívcsakrához kapcsolódik, nemcsak a jólét és a bőség köve, hanem a szeretet és a jó rezgések kristálya is. Nyugalmat és jó közérzetet kelt, segít növelni az életörömöt, elősegíti az önbizalmat és megnyugtatja az idegrendszert.

 

Tudtad? Ázsiában a jádét nemes kőként tisztelik. Az ókorban gyógyászati célú felhasználása szigorú törvények hatálya alá tartozott és egy jáde tárgy eltörése azonnali halállal volt büntethető.

 

A jáde mantrája: “A kapcsolataim harmonikusak és jó úton haladok a személyes fejlődésem felé.”

Rózsakvarc kő grafika

Rózsakvarc

Bár a rózsakvarcot a szerelem kövének tartják, ez a kristály nem csak a romantikus szerelmet testesíti meg. Segít megbocsátani, megérteni és más szemszögből látni a helyzeteket. Bölcsességgel ruház fel téged, hogy elmélyíthesd a partnereddel való kapcsolatod, de segít az elveszett szerelem elengedésében is, és megvéd az újabb csalódásoktól való félelemtől. A feltétel nélküli szeretet, a végtelen béke, az együttérzés és az öröm erőteljes köve. Megtanít szeretni önmagunkat, és ösztönöz az önmegbocsátásra és elfogadásra.

 

Tudtad? Görög és római mítoszok voltak az elsők, amik a rózsakvarchoz a szeretet szimbólumát kapcsolták. A mítosz szerint Ámor, a vágy és a szerelem istene rózsakvarc formájában adta a szerelem ajándékát az embereknek. Egy másik mítosz szerint a kő a színét Aphrodité vérétől kapta, melyet haldokló szerelmének, Adonisznak a megmentésekor ontott ki. Mindkét szerelmes vérrel foltozta be a követ, és annak maradandó foltja az örök szerelmet hivatott jelképezni.

 

A rózsakvarc mantrája: “Megnyitom a szívemet, hogy szerelmet adjak és fogadjak.”

Ametiszt kő grafika

Ametiszt

Az ametiszt egy erőteljes gyógyító kő, mely arról ismert, hogy megtisztítja az elmét a negatív gondolatoktól, beleértve a stresszt és a szorongást, ezzel nyugalmat és békét adva. Azt is mondják, hogy ez a drágakő érzelmi gyógyulást hoz, miközben erősíti tulajdonosa intuícióját. Erősíti a képzelőerőt, a gondolatokat tettekre sarkallja. Az ametiszt tökéletes kristály a meditáció, a fejfájás és az alvás javítására.

 

Tudtad? Eredete egy ókori görög mítoszra vezethető vissza: eszerint Bacchus isten dühös volt, és megesküdött, hogy tigrisek hada ereszkedik az első emberre, aki keresztezi az útját. Ametiszt éppen Diana istennő tiszteletére tartott, de mielőtt a tigrisek felfalták volna őt, Diana megmentette és tiszta kristállyá változtatta. Bacchus, megbánva a lánynak okozott fájdalmat, áldozatként egy szőlő levét a kőre öntötte és így adta meg a kristály különleges lila színét.

 

Az Ametiszt mantrája: “Békés és nyugodt vagyok elmémben, testemben és lelkemben.”

Dalmata jáspis kő grafika

Dalmata jáspis

A dalmata jáspis a gyermeki öröm és a játékosság energiáját hozza az életedbe. Segít lebontani azokat a korlátokat, melyeket védekezésképpen magad köré építettél, ami lehetővé teszi, hogy előrelépj az életedben. Segít felfedezni az igazi célodat, amiért itt vagy. Energiája javítja az intimitást azáltal, hogy a partnered iránti hitet, hűséget és odaadást ösztönzi, és fokozza a pozitív hozzáállást a kapcsolataidban. A bosszúvágyat is enyhíti, mivel rezgése segít feloldani a másokba vetett bizalom hiányát.

 

A dalmata jáspis mantrája: “A szellemem a földhöz van rögzítve, ami lehetővé teszi számomra, hogy a legmagasabb szándékaimat manifesztáljam.”

Hegyikristály

A hegyikristály valószínűleg a legerősebb gyógyító kristály, magas rezgésű kőnek számít. Kiválóan alkalmas más kövek energiáinak felerősítésére. Erről a Mestergyógyítóról azt is mondják, hogy megtisztítja és összehangolja az összes csakrát.A tiszta kvarc kristályokat az idők kezdete óta szinte minden kultúrában szentnek és mágikusnak tartják és általánosan elfogadott erőforrásként tartják számon. Atlantisz és Lemúria legendás városairól úgy tartották, hogy a tiszta kvarcot a fiatalítás forrássaként, a napenergia megtörésében és hihetetlen erejű és pompájú civilizációik teljes fejlődéséhez használták. A japánok Tama, “a tökéletes ékszer” néven emlegetik. A tisztaság, a tér végtelenségének, a türelem és a kitartás szimbóluma.A hegyikristály mantrája: “Az Univerzum energiája átáramlik rajtam, és megengedem, hogy energiája gyógyulást, pozitivitást és erőt hozzon az életembe.”

Obszidián kő grafika

Obszidián

Az obszidián védő kő, amely tisztaságot, bölcsességet és megnyilvánulást hoz. Az obszidián energiája védőpajzsot hoz létre, amely elűzi a negativitást, kiegyensúlyozza az energiamezőket, és elhárítja mások azon kísérleteit, hogy hatalmat szerezzenek felettünk. Ez a gyökércsakra kristály segít felfedezni egyedi képességeinket és rejtett tehetségeinket, miközben feloldja a spirituális és személyes fejlődésünk akadályait. Nagyszerű kristály, amelyet a munkahelyen és otthon is viselhetünk, vagy közelünkben tarthatunk, mivel elnyeli a szabadon lebegő ingerlékenységet.

 

Tudtad? Az obszidiánt a varázslók kövének is nevezik és számos mágikus asszociációval rendelkezik. A fényesre csiszolt obszidián orákulumtükröket a maják és az aztékok használták, és még mindig népszerűek a modern, nyugatiasodott mágiában.

 

Az obszidián mantrája: “Az aurám tiszta és védett. Tűzzel vagyok tele.”

Aventurin

A zöld aventurin arról ismert, hogy felszabadítja a régi mintákat, szokásokat és csalódásokat, hogy új fejlődés történhessen. Optimizmust és életkedvet hoz, lehetővé téve, hogy az ember magabiztosan haladjon előre és elfogadja a változásokat. Ez a kristály fokozza a kreativitást és a motivációt, és kitartásra ösztönöz az élet akadályainak leküzdésében.

 

A jólét és a gazdagság kristálya, az aventurin hordozása vagy viselése szerencsét hoz. Nagyszerű társ, ha új állást, új projektet vagy új vállalkozást keresünk, vagy kezdünk el, mivel elősegíti a vezető szerep és a határozottság érzését. Szerencsét hozó energiája minden helyzetben növeli az esélyeidet.

 

Tudtad? Az ősi tibetiek szobraikat aventurinból készült kővel díszítették, leggyakrabban a szemeknél használták, hogy szimbolikusan növeljék a szobor látóerejét. Azt is hitték, hogy az aventurin viselése javítja a saját rövidlátásunkat, valamint fokozza a kreativitásunkat. A tizenkilencedik századig az aventurin az “amazonok köve” volt, mivel a brazíliai lelőhelyről úgy vélték, hogy az amazonok harcosai számára ékszereket és talizmánokat szolgáltatott.

 

Az aventurin mantrája: “Bőség árad felém. Tele vagyok szerencsével, és készen állok arra, hogy minden napból a legtöbbet hozzam ki”.

KOSÁR
A kosarad jelenleg üres
Adj hozzá pár terméket! ;)
Irány az üzlet oldal
0